Ervaar het gemak

Bouwen met één aanspreekpunt

Neem contact op

Ervaar het gemak

Bouwen met één aanspreekpunt

Neem contact op

Uw interieur: onze passie

Onze passie bestaat uit het inrichten van uw winkel, kantoorpand, huiskamer of uw gehele huis.

Maar zonder u zijn we nergens. Want u schetst ons de sfeer en wij zorgen dat het ontwerp, de vormgeving en het vakmanschap naadloos aansluiten. Ook passen we de keuze van het materiaal aan op uw wensen.

Zo creëren we samen één sfeer, uw sfeer.

Interieur maken we samen

Wij zijn ervan overtuigd… Als we samenwerken, ontstaat er altijd iets moois. Vertel ons uw wensen en wij combineren puur vakmanschap met een smaakvol stijladvies. Waardevolle meubels passen wij aan de tijd aan en ook moeilijke hoekjes of bijzondere elementen betrekken we bij uw interieur. Kwaliteit staat daarbij in ieder ontwerp centraal; van zakelijk tot strak, van klassiek tot modern en van trendy tot tijdloos. In maatwerk ligt onze kracht.

Kerkhof Maatwerk: echt vakmanschap, eerlijk en betrouwbaar. Wij gaan bovendien voor openheid in offertes en calculaties.

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk onze interieur projecten

Bekijk ons werk
Wastafelmeubel

Onze werkwijze

Het ontwikkelen van uw interieur wens kent vele aspecten. Het idee, het ontwerp en de uiteindelijk uitvoering. Om dit proces goed te begeleiden gaan wij als volgt te werk:

1

Kennismaking

Tijdens het kennismaking gesprek bespreken we uw ideeën en bekijken wij op locatie de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring zullen we samen bekijken wat de beste oplossing is.

2

Ontwerp / Schets

Heeft u al een ontwerp? Dan nemen we het ontwerp met u door tijdens het kennismaking gesprek. Mocht u nog geen ontwerp hebben dan kunnen we een ontwerp voor u maken.

3

Offerte

U ontvangt een gespecificeerde offerte op basis van uw wensen én onze adviezen.

4

Uitvoering

Na akkoord gaan wij voor u aan de slag. U heeft tijdens de uitvoering slechts één aanspreekpunt. U kunt al uw vragen tot 22:00 stellen.

Benieuwd naar onze ideeën?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u.

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Iedere werkdag tot 22.00 uur bereikbaar