Ervaar het gemak

Bouwen met één aanspreekpunt

Neem contact op

Ervaar het gemak

Bouwen met één aanspreekpunt

Neem contact op

Keukens op maat

Bent u op zoek naar een gloednieuwe keuken, volledig op maat gemaakt? Of is uw keuken nog in prima staat, maar past-ie niet meer bij de rest van uw interieur óf kan-ie wel wat onderhoud gebruiken? In onze werkplaats zijn al vele kwaliteitskeukens gemaakt, in alle soorten en maten. Uiteraard met alles erop en eraan, zoals hoogwaardige werkbladen en A-merk inbouwapparatuur. Het opknappen van uw keuken kan natuurlijk ook op locatie. Wat voor u het gemakkelijkst is!

Mat, zijdeglans of hoogglans? Keukendeuren in MDF gespoten of in eikenfineer? Met strakke greeplijsten, fijne grepen, retro knopjes of liever greeploos? U mag kiezen. Wij maken het.

Waarom kiezen voor een keuken op maat?

 • Optimaal gebruik van de beschikbare ruimte
 • Volledig naar wens samen te stellen
 • Advies over materiaal, apparatuur en inrichting

Keuzehulp bij uw keuken

U wilt een nieuwe keuken. De look; daar ben u wellicht al uit. Maar weet u ook welke materialen u daarvoor het beste kunt gebruiken? Heeft u uw inbouwapparatuur al gekozen? En heeft u al gedacht aan de inrichting van uw keukenkasten? Wij denken graag met u mee en vertellen u wat de beste mogelijkheden zijn in uw situatie. Dat maakt het maken van al dit soort keuzes een stuk makkelijker.

Advies op maat

 • Eén vast contactpersoon voor al uw vragen
 • Iedere werkdag tot 22.00 uur bereikbaar
 • Ruim 25 jaar ervaring

Lang leve het vakmanschap!

Bij de realisatie van uw droomkeuken zijn verschillende specialismes betrokken. Denk aan een installateur en elektriciën. Wij zorgen ervoor dat alle disciplines naadloos met elkaar samenwerken. Dankzij onze strakke organisatie realiseren wij, samen met u en onze partners, úw droomkeuken binnen de vooropgestelde planning.

 • Strakke organisatie
 • Efficiënte aanpak
 • Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden

Laat u inspireren!

Bekijk de door ons op maat gemaakte keukens en laat u inspireren.

Bekijk ons werk
Deze keuken is gemaakt MDF van eiken gescarved, waarna deze keuken is gestraald, gebeitst en gelakt.
Deze keuken is voorzien van verschillende deuren. Paneeldeuren, deuren met in gefreesde kraal en deuren voorzien van glas.
Deze keuken is gemaakt MDF van eiken gescarved, waarna deze keuken is gestraald, gebeitst en gelakt.
Deze keuken is voorzien van verschillende deuren. Paneeldeuren, deuren met in gefreesde kraal en deuren voorzien van glas.

Onze werkwijze

Tijdens de realisatie van uw droomkeuken doorlopen we verschillende fases. Het idee, het ontwerp en natuurlijk de uitvoering. Om het hele proces goed te laten verlopen, gaan wij als volgt te werk:

1

Het kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek komen we graag bij u langs om de ruimte te bekijken én op te meten. We bespreken uw ideeën en vertellen wat de mogelijkheden zijn.

2

Het ontwerp

Nadat uw wensen bij ons bekend zijn, vertalen we deze naar een schetsontwerp.

3

De offerte

Op basis van uw wensen wordt tevens een gespecificeerde offerte opgesteld die we gelijktijdig met het ontwerp met u doorspreken.

4

Uitvoering

Na akkoord op de offerte zorgen we voor een strakke planning en gaan we aan de slag. U heeft tijdens de realisatie van uw keuken één contactpersoon. Dat is wel zo makkelijk toch? Ook fijn: wij zijn iedere werkdag tot 22:00 uur bereikbaar voor al uw vragen.

Kunnen we helpen?

Bent u op zoek naar een gloednieuwe keuken? Of wilt u uw huidige keuken laten restylen of renoveren? Wij komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Eén vast aanspreekpunt
 • Iedere werkdag tot 22.00 uur bereikbaar